Saturday, December 28, 2013

gula jantung ♥

Hamboiihhh.
title bukan main lagi kan? gula jantung. sweetheart gitu dalam englishnya
agaknya siapalah gula jantung cikjie ni yerr?
post kali ni adalah permintaan khas :)
hahaha. so, lets check it out.
cikjie cerita pasal autobio beliau. HAHAHA


mengikut ketinggian dalam matematik hamboihhh kemain tinggi habak mai 183 cm.
kat Malaysia ketinggian macamni bolehlah diketegorikan tinggi. HAHAHA
warna kulit yang sebenarnya putih tetapi disebabkan dia seorang yang aktif, sekarang dah jadi sawo matang sikit. hehehe
rupa? erm, lain orang lain pandangan kan?
 tapi bagi cikjie rupanya sedap mata memandang dan kadang cikjie rasa dia ni hensem jugak. HAHAHAH.
kembang hidung kalau dia baca ni. HAHAHAHA
mengikut kelahiran saintifik, dia seorang yang normal dari segi fizikal.
Alhamdulillah seorang yang aktif bermain futsal.
cuma agak kurang matang dari segi mental.
kurang matang disini dari segi pendirian.
agak kurang pendirian. kejap nak, kejap taknak. haaa gitu
tapi xpa, pengalaman selalu mematangkan bukan?
insha-Allah dia akan matang jugak eventually, amin :)
satu perkara yang buat cikjie melekat dengan dia ni, dia seorang yang sangat lawak tapi dalam masa yang sama seorang yang sangat caring.
yes, caring dari segi segala aspek.
contoh? cikjie xmakan konfem kena lecture. yelah, cikjie kan ade gastrik. HAHAHA
sometimes rasa annoying tapi untuk kesihatan sendirikan? betul x? ye betul :)
contoh lagi, cikjie stress, dia akan bagi nasihat dan kadang akan buat cikjie happy.
awwwww. sweetnyeee :')
selain yang tersebut, dia ni seorang yang sangat manja.
yes manja :)
manja macamana? yang tu, biarlah cikjie je yang tahu tahap kemanjaan dia. hihihi
and and and untuk pengetahuan semua pembaca, dia ni seorang yang sangat suka dengan budak budak.
cair cikjie dibuatnya.
cikjie sangat sukakan lelaki yang pandai layan budak kecik ni. hihihi
so many things about him yang buat cikjie jatuh ke lantai cair. HAHAHA
tapi, agak susah nak diungkapkan dengan kata kata macamana dia boleh buat cikjie cair. unexplainable gitu.
kena kenal dia dulu baru tau perangai sebenar dia.
bak kata pepatah, tak kenal maka xcinta. betul kan?
jadi cikjie ni konon dah kenal lah ni sebab tu dah jatuh cinta. hihihi :P
tapi yang boleh cikjie bagitau, memang xnyesal lah kalau dah kenal dia.
cikjie boleh konfem :)
why? sebab semua kawan cikjie yang kenal dia cakap camtu. hehehe
pemalu tapi peramah. itu yang diorang bagitau. :)

but anyhow di kesempatan ni, cikjie nak mengucapkan setinggi tinggi (sebab diakan tinggi orangnya. HAHAHA) terima kasih buat si jantung hati sebab dah sudi jadi sebahagian daripada hidup cikjie.
terima kasih bebanyak sebab dah sudi jaga cikjie macam jaga isteri sendiri. hamboiih. HAHAHA.
dan terima kasih sebab dah terima cikjie yang xsempurna ni. hmmm :')
tiada apa yang mampu cikjie buat untuk balas semua jasa dia.
hanya Allah je yang tau betapa bersyukurnya cikjie bila dia hadir dalam hidup cikjie.
semoga Allah menyatukan cinta kami atas nama cintaNya dan semoga kami disatukan hingga ke Jannatul FirdausNya dan cikjie harap dialah orang yang bakal bawa cikjie kejalanNya suatu hari kelak.
 insha-Allah. Allahumma Amin :')
well, that is all for now.
ada masa, cikjie cerita lebih lanjut lagi tentang gulajantung cikjie ni ye? insha-Allah :)
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Welcome and feel free to scroll :)